Aktuellt


På den här sidan presenterar vi det som är på gång, aktuella möten och   rapporter från vårt Länksällskap!
Handenlänkarna går med i Rikslänkarna!


På vårt medlemsmöte den 2 maj beslutade de närvarande medlemmarna med stor majoritet Fria Sällskapet Länkarna i Handen att ansöka om medlemsskap i Sällskapen Länkarnas Riksförbund.
Onsdagen den 23 maj skrev vi under inträdesansökan till Sällskapen Länkarnas Riksförbund. Vi kommer självklart fortfarande att ha kvar vårt samarbete tillsammans med de länksällskap som denna gång inte har fattat samma beslut som vi i Handen.
I det distrikt som vi är anslutna till är det endast ett sällskap som inte har tagit ställning till att söka medlemsskap i Rikslänkarna.
Handenlänkarna kommer inte att se sitt beslut att ansluta sig till Rikslänkarna som att sällskapet på något vis ändrar uppfattning om att vi är Länkkamrater, oavsett om vi är anslutna till ett riksförbund eller ej utan vi ser oss som länkkamrater som kämpar för vår egen nykterhet och för att de som vill men inte lyckas med att hålla sin nykterhet är de viktigaste uppgifterna i vår dagliga gärning.


        Ö p p e t   o c h  s t ä n g t
Vi har öppet följande tiderVintertider
september - juni
Månd, onsd, fred. 19-21.
På måndagar är anhöriga hjärtligt välkomna!
      Sommartider
Från midsommar, juli och augusti
Onsdagar och fredagar 19-21
På fredagar är anhöriga hjärtligt välkomna!


        K o m m a n d e   p u n k t m ö t e n  

Punktmöten de kommande 4 veckorna:
 • Onsdagen den 30 maj klockan 19.00!
 • Onsdagen den 13 juni klockan 19.00!
 • Onsdagen den 20 juni klockan 19.00!
 • Onsdagen den 27 juni klockan 19.00!


 •         M i d s o m m a r a f t o n  

  Även i år firar vi gemensamt midsommar hos Gunnar utanför Strängnäs. Vi träffas på midsommarafton klockan 13.00 i familjens sommarstuga för att äta traditionell midsommarmat och för att umgås med varandra.
  Föranmälan krävs och du når enklast Gunnar genom att göra din anmälan på listan som är uppsatt i lokalen eller via mejl på länken till vänster.
  Välkomna!
  Gunnar med familj

          S o m m a r   o c h   s e m e s t e r

  Varför inte ta med familjen eller åka ensam och semestra i glada Länkkamraters lag på någon av våra Sommarhem?
  I Handenlänkarna är vi ett litet gäng som i mitten av augusti brukar åka ner tillsammans för att fira semester i Ljunghusen med salta bad i den östra ändan av öresund.
  Om du vill följa med oss till Ljunghusen kan du kontakta Stene för mer information. Du hittar hans telefonnummer i telefonlistan.
  Läs mer om både Ljunghusen i Skåne, Lugnet utanför Arvika och Sunnerö utanför Lerum under länkarna till vänster.          R a p p o r t e r 

  Rapport från årsmötet
  Styrelsen fick full och tacksam ansvarsfrihet för 2017 och ur styrelsen omvaldes Björn, Erik, Gunnar (ordförande) och Stickan.
  Läs gärna verksamhetsberättelsen som du finner i pdf-format om du klickar på länken till vänster.

  Nästa styrelsemöte hålls den 23 maj.
  Om du har något förslag på verksamhet eller några frågor är du välkommen att kontakta styrelsen och du finner vår e-postadress via länken till vänster.  Hemsidan
  För att göra sidan så bra som möjligt önskar vi dina synpunkter på dess innehåll. Vad saknar du? Vad kan bli bättre?
  Tveka inte att säga till! Du gör det enklast genom att mejla webbredaktören på den klickbara länken webbmaster@handenlankarna.se