Besök Handenlänkarna!


Du är välkommen att besöka eller ringa oss under våra ordinarie öppetttiderunder. Du kan också ringa till oss på telefon 08 777 43 92 för att komma överens om att träffas vid ett annat tillfälle eller på en annan plats.
Vår lokal är belägen på Nynäsvägen 52, ingång på baksidan.
Vi har öppet följande tider:
september - juni
Måndag, onsdag och fredag 19-21.
Måndagar är anhöriga hjärtligt välkomna!
Från midsommar, juli och augusti
Onsdag och fredag 19-21
Fredagar är anhöriga hjärtligt välkomna!
Vid storhelger och vi andra arrangemang kan öppet- tiderna vara annorlunda. Se vidare under länken Ak- tuellt till vänster!


Med bil
Du kör Gamla Nynäsvägen mot Stockholm, svänger av till vänster i första rondellen efter centrum. Efter det tar du återigen vänster. Strax före Nynäsvägen 52 kör du ner på baksidan via en backe till höger. Nu har du kommit fram till parkeringen och till vår lokal.
Under kvällstid är de lediga parkeringsrutorna på den baksida där vår lokal ligger reserverade för våra besökare, även de som är upptagna under dagtid. Karta
Kollektivtrafik
När du reser kollektivt stiger du av vid Handen station eller med buss Handenterminalen och går på samma sida parallellt med Nynäsvägen mot Stockholm ca 500 meter.
Buss 810 från Gullmarsplan stannar på hållplats Runstenstorget. Lokalen ligger på baksidan av det hus på samma sida som du stiger av bussen.
Telefon
Vårt telefonnummer är 08 777 43 92. Under de tider som lokalen är stängd går det bra att tala in ett meddelande på vår telefonsvarare. Vi ringer upp dig så fort som vi har avlyssnat ditt meddelande.
Som medlem har du telefonlistor där du kan ringa till någon av dina länkkamrater när suget uppstår eller du känner för att tala med någon.
E-post
Alla är välkomma med frågor och synpunkter till oss på e-post info@handenlankarna.se Länken är klickbar- Om du klickar på den slipper du skriva e-postadressen för hand i din e-posthanterare.